Skip to content Skip to footer
Teddybjörn mot en träbakgrund

Barnbegravning

Att mista ett barn är varje förälders största rädsla och oro. Hur ska man ens med ord kunna beskriva den känslan? Ett dödsfall är allt annat än smärtfritt, men när ett barn dör rasar ens värld. Den sorg som uppstår kan beskrivas som gränslös och vi har alla olika sätt att bearbeta den. 

Men om det händer finns vi på begravningsbyrån som en resurs med både kunskap och tidigare erfarenhet. En trygg axel att luta sig mot och som lugnt och omhändertagande hjälper er genom alla frågor och många jobbiga beslut.

Att ordna en begravning för ett barn är oerhört ansträngande och det är viktigt att ni som familj får den som ni önskar. Hur ska begravningen se ut? Var vill man att den ska hållas? Inne eller ute, det finns många olika sätt att göra begravningen till ett fint minne.  

Vi finns här för er och försöker svara på alla de frågor som kommer upp under planeringen. Ni kanske har önskemål om att bevara minnen för framtiden genom att fotografera. Dessa saker kan hjälpa er att bevara minnet. Prata med oss på begravningsbyrån om de olika alternativ och de önskemål ni har så hjälper vi er att skapa en personlig och fin ceremoni.

Barnkistor och urnor